Huidige projecten

Een gloed nieuwe portfolio site

By Derk Design

Een meertalige website gericht op navigatie en conversie

Heegsma BV

Community portal en brand experience

The Best UX

Een gloed nieuwe portfolio site

By Derk Design

Een meertalige website gericht op navigatie en conversie

Heegsma BV

Community portal en brand experience

The Best UX

Grid lijntjesGrid lijntjes

Over mij

Het gezicht achter By Derk Design

Mijn naam is Derk visser, ik kom uit Lemmer, Friesland. Als digital designer ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van websites andere digitale producten. Ik werk samen met mijn klanten om hun merk en boodschap op de best mogelijke manier te communiceren door middel van effectief design.

Of het nu gaat om het design van een nieuwe website of het optimaliseren van een bestaande, ik ben toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten die aan de behoeften van mijn klanten voldoen.

Mijn missie

By Derk Design streeft naar een wereld waarin elk bedrijf moeiteloos kan schitteren in de digitale wereld. Ik geloof oprecht dat elke onderneming, groot of klein, in welke branche dan ook, het recht heeft op een krachtige online aanwezigheid.

Een online aanwezigheid die niet alleen prachtig en functioneel is, maar ook échte resultaten oplevert. Met mijn expertise en ervaring in digitale branding en design wil ik actief bijdragen aan het verwezenlijken van deze ambitie.

Mijn visie

Als digital designer heb ik één missie: waanzinnige en vernieuwende ontwerpen creëren die de gebruikerservaring naar een next level tillen én de boodschap van mijn klanten opvallend overbrengen. Samenwerking is key!

Door nauw samen te werken en goed te luisteren naar mijn klanten, bedenk ik oplossingen die niet alleen visueel prachtig zijn, maar ook super functioneel.

Ik blijf altijd up-to-date met de nieuwste ontwerptrends en technologieën, want ik wil enkel het allerbeste leveren. Mijn doel? Digitale designs maken die niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook bijdragen aan het succes van mijn geweldige klanten!

Contact

Laten we kennismaken!

Ik ben benieuwd naar je wensen en ideeën. Neem snel
contact op, zodat de magie kan beginnen.

Waar kan ik je mee helpen?

Hoe ben je bij mij terechtgekomen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Grid lijntjes