Huidige projecten

Een gloed nieuwe portfolio site

By Derk Design

Een meertalige website gericht op navigatie en conversie

Heegsma BV

Community portal en brand experience

The Best UX

Een gloed nieuwe portfolio site

By Derk Design

Een meertalige website gericht op navigatie en conversie

Heegsma BV

Community portal en brand experience

The Best UX

No Code Webdevopment

Fem aan het Dok | Website

gebruikte tools

Webflow
Lottie
Weglot
Mailerlite
Formitable
Make.com
Figma
After Effects
Illustrator
Photoshop
Indesign
Lightroom
Premiere
XD

Klant:

Fem aan het Dok

Website

Hotspot in Lemmer

Fem aan het Dok is een drukbezochte hotspot in Lemmer. Het restaurant heeft zichzelf gevestigd als een populaire bestemming voor een heerlijk avondje uit eten. Een belangrijke factor hierbij is de online aanwezigheid van het restaurant. Om deze reden heeft Fem aan het Dok mij gevraagd om een website te ontwerpen die niet alleen snel en gebruikersvriendelijk is, maar ook past binnen de huisstijl van het restaurant.

No items found.

Reserveren als uitgangspunt

Het belangrijkste doel van de website van Fem aan het Dok is het mogelijk maken van het reserveren van een tafel. Daarom heb ik dit als uitgangspunt genomen bij het ontwerp van de website. Het reserveringssysteem is daarom prominent aanwezig op de homepage en de rest van de website. Het ontwerp van de website is gebaseerd op een minimalistisch ontwerp. Ik heb gebruik gemaakt van grote afbeeldingen van de gerechten om de bezoekers van de website te verleiden om een tafel te reserveren. Ook is de website zo ontworpen dat deze snel laadt, waardoor bezoekers niet onnodig lang hoeven te wachten.

No items found.

Meertalig

Omdat Lemmer een toeristisch dorp is, is een meertalige website geen overbodige luxe. Duitsers moeten namelijk ook goed en makkelijk kunnen reserveren bij Fem aan het Dok. Zo heb ik met Weglot een module ingebouwd, zodat de website ook in het Duits beschikbaar is. Eventueel is er nog uitbreiding richting andere talen zoals Engels en Frans.

Integratie met Formitable reserveringssysteem

Het reserveringssysteem van Fem aan het Dok is gekoppeld aan Formitable, een populair reserveringssysteem voor restaurants. Ik heb ervoor gezorgd dat deze koppeling soepel verloopt, zodat bezoekers eenvoudig een tafel kunnen reserveren via de website.

ontdek

Bekijk meer cases